Leuke mix in een hip appartement

Bij dit hippe appartement in Merksem vertrokken we van een blank canvas. De functies zitten, relaxen, eten, koken, werken worden allemaal verenigd in één ruimte, namelijk een rechthoekige kamer. De opdrachtgever zocht naar een manier om de ruimte meer diepte en gezelligheid te geven. 

Omdat de opdrachtgever zelf een heel goed aanvoelen had van welke stijl ze wilde hanteren, werd voor dit ontwerp geen 3D-plan uitgewerkt, maar wel een moadboard, plattegrond met indeling en een uitgebreid verslag met meubelsuggesties.  Hierdoor bleef de prijs voor het advies uiteraard ook lager.

Ik koos er voor om de ruimte in te delen in functies en met de gekozen meubelen ook voor een indeling te zorgen. De zetel bakent de zithoek en de eethoek af. Een oude werkbank zorgt voor extra werkblad in de keuken en bakent tegelijk keuken en eetkamer af. Rotan en terra cota bepalen voor een groot stuk de sfeer, tesamen met goed gekozen lichtpunten en veel planten. Op die manier wordt een interieur gecreëerd dat altijd een beetje aan vakantie doet denken. Zalig wegdromen daar!