Werkwijze
Zodra je beslist om een interieurvormgever in te schakelen start een nauwe samenwerking, waar inleving en communicatie centraal staan. 

Eerst kom ik bij jou langs voor een gratis en vrijblijvend gesprek. We nemen rustig de tijd om mekaar te leren kennen, de ruimtes te bekijken, de verwachtingen uitgebreid te bespreken en afspraken te maken. Je kan tijdens dit gesprek zelf aangeven hoe ver je wil gaan in het advies en de begeleiding die je van mij zal ontvangen. Je kan hierbij kiezen uit de onderstaande formules. Na het gesprek bezorg ik jou een duidelijke offerte met alle inhoudelijke en financiele afspraken. Zo weet je vooraf waar je staat en wat je mag verwachten.

De formules:

1. Kleuradvies: Ik bezorg je een advies over het kleurgebruik in de betrokken ruimte of ruimtes in een verslag dat meteen ook werkbaar is voor je schilder en/of decorateur.

2. Eenvoudig stijladvies: Bovenop het kleuradvies geef ik je in het verslag ook stijladvies mee, zoals meubeladvies of advies over een andere indeling. Ook dit komt allemaal netjes in een verslag.

3. Uitgebreid stijladvies: Dit omvat kleuradvies, maar ook een volledige omschrijving van de andere ingrepen in een uitgebreid verslag. Bovendien krijg je een 3D-plan, waardoor je op voorhand de veranderingen in je interieur al veel beter kan inschatten en het ook gemakkelijker wordt om op voorhand nog bij te sturen. Je geeft iets meer uit, maar de kans dat het helemaal wordt zoals je het op voorhand had voorgesteld wordt uiteraard een pak groter! Indien er vaklui betrokken zijn bij de uitvoering van de interieurstyling, bezorg ik voor deze mensen een werkfiche.

4. Uitgebreid stijladvies met co√∂rdinatie van de werken: Een uitgebreid advies, zoals hierboven beschreven, inclusief een 3D-plan. Dit advies wordt aangevuld met het opvragen van offertes bij vaklui, het doorbriefen van de verwachtingen aan deze vaklui en het opvolgen van de werken.  De eindverantwoordelijkheid van de uitvoering blijft evenwel bij de uitvoerders.

5. Shopbegeleiding: Zie je op tegen het shoppen in meubelzaken? Zie je in die grote winkels vaak het bos door de bomen niet meer? Ik ga mee en geef je ter plekke advies.

6. Styling voor verkoop: Wist je dat je winst kan maken bij de verkoop van je woning, door er eerst een beetje extra in te investeren? Ik bekijk samen met jou hoe je woning zo aantrekkelijk mogelijk op de markt kan gezet worden, zodat je woning sneller en voor een betere prijs verkocht raakt. 

Welke optie u ook kiest, uw privacy zal altijd gerespecteerd worden. Klik hier om de volledige privacyverklaring te lezen.